Bent u een zonnepanelen installateur?

Verisol

Wie op zoek is naar een groene oplossing voor al zijn energie kan terecht bij Verisol. Deze installateur staat garant voor eerlijke en groene producten die duurzaam en vooral zeer kwaliteitsvol zijn.

Verisol, de samensmelting van Veritas en Solutions, werd in 2009 opgericht en heeft inmiddels meer dan 5500 tevreden klanten over gans Vlaanderen. Uitgebreid advies, eerlijke en open communicatie en betrouwbaarheid zorgen ervoor dat klanten onze naam graag doorgeven. En welke reclame is er nu beter dan de zuivere mond aan mond reclame!

Bij Verisol kunt u terecht voor een groot productenaanbod. Zo is er een ruim gamma zonnepanelen de u uitstekende rendementen garanderen. Voor elke behoefte en budget is er een passende oplossing. Wij maken gebruik van kwaliteitsproducten zodat u uw investering in een mum van tijd kunt terug winnen.

Voor zonnepanelen is er de keuze uit Sunpower en Soluxtec. Sunpower een Amerikaans merk gekend om zijn hoogrendementsgarantie met een productgarantie van 25 jaar. Soluxtec is een 100% Duits merk staat bekend om zijn kwaliteit en rendement en biedt tevens uitstekende garanties. 

Voor omvormers wordt gewerkt met SMA en SolarEdge, afhankelijk van de situatie kan er dus gekozen worden voor een klassieke string omvormer of omvormer met power optimizer.

Ook voor lucht-lucht en lucht-water warmtepompen bent u bij Verisol aan het juiste adres. Wij verzorgen de installatie van A tot Z maar ook na de plaatsing kunt u steeds rekenen op onze expertise voor eventuele herstellingen en het beantwoorden van al uw vragen.

Ook zonneboilers zijn verkrijgbaar in ons aanbod. Deze zijn ideaal om uw energiefactuur drastisch te verminderen op een milieuvriendelijke manier. Dit verwarmingssysteem voor warm water bestaat uit drie elementen: zonnecollectoren,  een opslagvat en een sturing met een pomp. Het opslagvat dat gevuld wordt met leidingwater, wordt omringd met een buizensysteem dat glycol bevat. Dit systeem is verbonden met uw zonnecollectoren en op deze manier wordt de vloeistof rondom het vat verwarmd tot 160 graden. Deze warmte wordt afgegeven aan het leidingwater, dat opgewarmd wordt tot 65 graden. Ideaal dus om hiermee de afwas te doen, een zalige douche of een deugddoend bad te nemen.

Verisol werkgebied

Beoordeel dit bedrijf

Heb je ervaringen met Verisol? Schrijf ze dan hier neer.

  • Service
  • Prijs
  • Kwaliteit

Verisol gegevens

Adres

Klaverbladstraat 12
3560 Lummen

Contacteer Verisol

Content is loading