Menu

Verisol verified

Wie op zoek is naar een groene oplossing voor al zijn energie kan terecht bij Verisol. Deze installateur staat garant voor eerlijke en groene producten die duurzaam en vooral zeer kwaliteitsvol zijn.

15 jaar ervaring

5-15 werknemers

>500 realisaties

location-dark Lummen

Verisol, de samensmelting van Veritas en Solutions, werd in 2009 opgericht en heeft inmiddels meer dan 5500 tevreden klanten over gans Vlaanderen. Uitgebreid advies, eerlijke en open communicatie en betrouwbaarheid zorgen ervoor dat klanten onze naam graag doorgeven. En welke reclame is er nu beter dan de zuivere mond aan mond reclame!

Bij Verisol kunt u terecht voor een groot productenaanbod. Zo is er een ruim gamma zonnepanelen de u uitstekende rendementen garanderen. Voor elke behoefte en budget is er een passende oplossing. Wij maken gebruik van kwaliteitsproducten zodat u uw investering in een mum van tijd kunt terug winnen.

Voor onze zonnepanelen kiezen we resoluut voor de hoogste kwaliteit van SunPower. Sunpower is een Amerikaans merk gekend om zijn hoogrendementsgarantie met een productgarantie van 25 tot zelfs 40 jaar. 

Voor omvormers wordt gewerkt met SMA en SolarEdge, afhankelijk van de situatie kan er dus gekozen worden voor een klassieke string omvormer of omvormer met power optimizer.

Ook voor lucht-lucht en lucht-water warmtepompen bent u bij Verisol aan het juiste adres. Wij verzorgen de installatie van A tot Z maar ook na de plaatsing kunt u steeds rekenen op onze expertise voor eventuele herstellingen en het beantwoorden van al uw vragen.

Ook warmtepompboilers zijn verkrijgbaar in ons aanbod. Onze Stiebel Eltron warmtepompboiler is een uiterst energiezuinige oplossing voor de productie van het sanitaire warm water. Gemiddeld 75% besparing in vergelijking met een nieuwe elektrische boiler.

Verisol werkt met volgende merken

Verisol werkt met volgende merken inzake zonnepanelen, omvormers en constructiemateriaal. Dit zijn allen Tier-1 merken.

Realisaties en projecten Verisol

Hieronder vindt u enkele recente realisaties van Verisol terug.

Adres Verisol

Verisol bevindt zich op volgend adres: Klaverbladstraat 12, 3560 Lummen

Beoordeel Verisol

Hieronder vindt je een overzicht met alle reviews en beoordelingen over Verisol terug.

Verisol heeft nog geen beoordelingen

Beoordeel :name

Hoe was uw ervaring met Verisol?

Kwaliteit

Service

Prijs

Aanbevolen?