Menu

MV Solar

MV Solar specialiseerde zich sinds vele jaren in zowel dakwerken, het plaatsen van zonnepanelen en gevelbekleding. U kunt dus voor verschillende werken bij één en dezelfde vakman terecht.

location-dark Sint-Niklaas

Zonnepanelen, niet meer weg te denken!

Wie rondom zich kijkt zal meteen opmerken dat op 7 van de 10 huizen, één of meerdere zonnepanelen geïnstalleerd zijn. Logisch, want zonnepanelen zijn het ideale alternatief om te ontsnappen aan een dure elektriciteitsrekening. In 2009 werden zelfs al 3x zo veel installaties geplaatst als in het jaar ervoor. Meer en meer mensen zijn zich dan ook bewust van het feit dat we dringend moeten investeren in het milieu en dus ook in “groene oplossingen” en zonne-energie is hiervan de koploper.

10 jaar waarborg

MV Solar werkt enkel met installaties die duurzaam en kwaliteitsvol zijn. Ze garanderen dan ook een hoog rendement en weinig onderhouds- of herstellingskosten. U krijgt een fabriekswaarborg tot 10 jaar, wat een bewijs is dat men gelooft in de kwaliteit van de producten.

Bent u ook al lang van plan om zonnepanelen te laten plaatsen? Of hebt u net gebouwd en wil u maximaal investeren in groene stroom? Laat MV Solar dan een gratis offerte opmaken, afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden.

Adres MV Solar

MV Solar bevindt zich op volgend adres: Europark Oost 19, 9100 Sint-Niklaas

Beoordeel MV Solar

Hieronder vindt je een overzicht met alle reviews en beoordelingen over MV Solar terug.

MV Solar heeft nog geen beoordelingen

Beoordeel :name

Hoe was uw ervaring met MV Solar?

Kwaliteit

Service

Prijs

Aanbevolen?