Update: De impact van het coronavirus op de zonnepanelen sector

MV Solar specialiseerde zich sinds vele jaren in zowel dakwerken, het plaatsen van zonnepanelen en gevelbekleding. U kunt dus voor verschillende werken bij één en dezelfde vakman terecht.

Zonnepanelen, niet meer weg te denken!

Wie rondom zich kijkt zal meteen opmerken dat op 7 van de 10 huizen, één of meerdere zonnepanelen geïnstalleerd zijn. Logisch, want zonnepanelen zijn het ideale alternatief om te ontsnappen aan een dure elektriciteitsrekening. In 2009 werden zelfs al 3x zo veel installaties geplaatst als in het jaar ervoor. Meer en meer mensen zijn zich dan ook bewust van het feit dat we dringend moeten investeren in het milieu en dus ook in “groene oplossingen” en zonne-energie is hiervan de koploper.

10 jaar waarborg

MV Solar werkt enkel met installaties die duurzaam en kwaliteitsvol zijn. Ze garanderen dan ook een hoog rendement en weinig onderhouds- of herstellingskosten. U krijgt een fabriekswaarborg tot 10 jaar, wat een bewijs is dat men gelooft in de kwaliteit van de producten.

Bent u ook al lang van plan om zonnepanelen te laten plaatsen? Of hebt u net gebouwd en wil u maximaal investeren in groene stroom? Laat MV Solar dan een gratis offerte opmaken, afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden.

Contacteer MV Solar


Uw gegevens (wij geven uw gegevens nooit door zonder uw toestemming)
+ Extra nummer (optioneel)

Adres (voor de installatie)

Omschrijving van uw project (hoe meer informatie, hoe nauwkeuriger uw offerte)
kWh/jaar

  Stuur mijn aanvraag ook naar installateurs (max. 2 tot 3) in mijn regio


  Ik aanvaard de T&C en Privacy Policy

Uw gegevens zijn veilig

MV Solar heeft nog geen beoordelingen

Voeg als eerste een beoordeling toe!

Copyright 2020 Alle rechten voorbehouden