Menu

Veca Solar

Zowel bij nieuwbouw als bij renovatie worden de accenten steeds meer verlegd naar duurzaamheid en laag energieverbruik. Veca Energy focust zich als Veca Solar hier al op sinds 2006 en is dus één van de koplopers op vlak van groene en hernieuwbare energie.

location-dark Zonhoven

Ruime ervaring

Met meer dan 10 jaar ervaring in verkoop en plaatsing van zonnepanelen en boilers zorgen zaakvoerders Ronny Switten en Rudi Vaherle steeds voor een perfecte afwerking bij elk project. U kunt er eveneens terecht voor het perfect isoleren van uw woning of bedrijfsruimte. Het team van vijf ervaren technici helpt dit te verwezenlijken.

Gerenomeerde merken

Limburg en omgeving zit vol van tevreden klanten van Veca Solar. Met meer dan 3500 referenties in nieuwbouw en renovatie zijn ze een belangrijke speler in de streek. Er wordt steeds gekozen voor kwaliteitsmaterialen van de beste merken en dit maakt het verschil! Er wordt steeds gewerkt met Duitse, gecertifieerde producten van IBC Solar. De omvormers zijn van SMA met een werkingsrange van 1000 tot 10000 kW. Voor kleine installaties gebruikt men het kwaliteitsmerk STECA.

Eerst luisteren

Elk project start met het luisteren naar de klant. Het afstemmen van de verwachtingen en mogelijkheden en uiteraard de nodige uitleg geven hoort hier allemaal bij. Er wordt dan ook steeds een offerte op maat gemaakt.

Ook voor zonneboilers en isolatiewerken kan u terecht bij Veca Energy.

Adres Veca Solar

Veca Solar bevindt zich op volgend adres: Hazendansweg 14, 3520 Zonhoven

Beoordeel Veca Solar

Hieronder vindt je een overzicht met alle reviews en beoordelingen over Veca Solar terug.

Veca Solar heeft nog geen beoordelingen

Beoordeel :name

Hoe was uw ervaring met Veca Solar?

Kwaliteit

Service

Prijs

Aanbevolen?