Bent u een zonnepanelen installateur?

Veca Solar

Zowel bij nieuwbouw als bij renovatie worden de accenten steeds meer verlegd naar duurzaamheid en laag energieverbruik. Veca Energy focust zich als Veca Solar hier al op sinds 2006 en is dus één van de koplopers op vlak van groene en hernieuwbare energie.

Ruime ervaring

Met meer dan 10 jaar ervaring in verkoop en plaatsing van zonnepanelen en boilers zorgen zaakvoerders Ronny Switten en Rudi Vaherle steeds voor een perfecte afwerking bij elk project. U kunt er eveneens terecht voor het perfect isoleren van uw woning of bedrijfsruimte. Het team van vijf ervaren technici helpt dit te verwezenlijken.

Gerenomeerde merken

Limburg en omgeving zit vol van tevreden klanten van Veca Solar. Met meer dan 3500 referenties in nieuwbouw en renovatie zijn ze een belangrijke speler in de streek. Er wordt steeds gekozen voor kwaliteitsmaterialen van de beste merken en dit maakt het verschil! Er wordt steeds gewerkt met Duitse, gecertifieerde producten van IBC Solar. De omvormers zijn van SMA met een werkingsrange van 1000 tot 10000 kW. Voor kleine installaties gebruikt men het kwaliteitsmerk STECA.

Eerst luisteren

Elk project start met het luisteren naar de klant. Het afstemmen van de verwachtingen en mogelijkheden en uiteraard de nodige uitleg geven hoort hier allemaal bij. Er wordt dan ook steeds een offerte op maat gemaakt.

Ook voor zonneboilers en isolatiewerken kan u terecht bij Veca Energy.

Veca Solar werkgebied

Beoordeel dit bedrijf

Heb je ervaringen met Veca Solar? Schrijf ze dan hier neer.

  • Service
  • Prijs
  • Kwaliteit

Veca Solar gegevens

Adres

Hazendansweg 14
3520 Zonhoven

Contacteer Veca Solar

Content is loading