Update: De impact van het coronavirus op de zonnepanelen sector

Veca Solar


Zowel bij nieuwbouw als bij renovatie worden de accenten steeds meer verlegd naar duurzaamheid en laag energieverbruik. Veca Energy focust zich als Veca Solar hier al op sinds 2006 en is dus één van de koplopers op vlak van groene en hernieuwbare energie.

Ruime ervaring

Met meer dan 10 jaar ervaring in verkoop en plaatsing van zonnepanelen en boilers zorgen zaakvoerders Ronny Switten en Rudi Vaherle steeds voor een perfecte afwerking bij elk project. U kunt er eveneens terecht voor het perfect isoleren van uw woning of bedrijfsruimte. Het team van vijf ervaren technici helpt dit te verwezenlijken.

Gerenomeerde merken

Limburg en omgeving zit vol van tevreden klanten van Veca Solar. Met meer dan 3500 referenties in nieuwbouw en renovatie zijn ze een belangrijke speler in de streek. Er wordt steeds gekozen voor kwaliteitsmaterialen van de beste merken en dit maakt het verschil! Er wordt steeds gewerkt met Duitse, gecertifieerde producten van IBC Solar. De omvormers zijn van SMA met een werkingsrange van 1000 tot 10000 kW. Voor kleine installaties gebruikt men het kwaliteitsmerk STECA.

Eerst luisteren

Elk project start met het luisteren naar de klant. Het afstemmen van de verwachtingen en mogelijkheden en uiteraard de nodige uitleg geven hoort hier allemaal bij. Er wordt dan ook steeds een offerte op maat gemaakt.

Ook voor zonneboilers en isolatiewerken kan u terecht bij Veca Energy.

Contacteer Veca Solar


Uw gegevens (wij geven uw gegevens nooit door zonder uw toestemming)
+ Extra nummer (optioneel)

Adres (voor de installatie)

Omschrijving van uw project (hoe meer informatie, hoe nauwkeuriger uw offerte)
kWh/jaar

  Stuur mijn aanvraag ook naar installateurs (max. 2 tot 3) in mijn regio


  Ik aanvaard de T&C en Privacy Policy

Uw gegevens zijn veilig

Veca Solar heeft nog geen beoordelingen

Voeg als eerste een beoordeling toe!

Copyright 2020 Alle rechten voorbehouden