Update: De impact van het coronavirus op de zonnepanelen sector

ECO MAX


ECO MAX is sinds 2009 actief in het plaatsen van zonnepanelen. Alle werken worden uitgevoerd door een eigen plaatsingsteam welke kan rekenen op jaren ervaring en continue verder wordt opgeleid. Met meer dan 3000 installaties in Limburg kan het zich bij de grootste installateurs rekenen.

Bij ECO MAX staat de klant volledig centraal. Van het kennismakende gesprek en vrijblijvende plaatsbezoek, tot na de plaatsing van de zonnepanelen wordt dezelfde service en garantie gegeven dan op de eerste dag. Als klein bedrijf staat de bedrijfsleider in direct contact met de klant waardoor een persoonlijke aanpak mogelijk is. 

Bij een eerste bezoek ter plaatse wordt geluisterd naar de wensen van de klant en eerlijks advies gegeven. Daarna kan een op maat gemaakt systeem worden voorgesteld in de vrijblijvende offerte.

Afhankelijk van de wensen van de klant wordt vooral gekozen voor Sunpower bij klanten welke absolute topkwaliteit wensen, Panasonic voor hoogrendement zonnepanelen met uitstekende garantie, Bisol voor zij welke Europese zonnepanelen wensen of Solar Frontier bij installaties met schaduw. Voor omvormers wordt vooral met het Duitse SMA of SolarEdge gewerkt welke de hoogste garantie biedt.

Voor Solarwatt is ECO-MAX exclusief verdeler binnen België. Dit betekent dat je een verhoogde product- en opbrengstgarantie verkrijgt van maar liefst 30 jaar, geen enkel merk levert hogere garantie. Solarwatt is een bedrijf welke continue innoveert. Zo is het één van de weinige bedrijven welke glas-glas zonnepanelen aanbiedt, welke esthetisch en kwalitatief top zijn.

Beschikbare merken

  • Solarwatt
  • Panasonic
  • Bisol
  • Solar Frontier
  • SMA
  • SolarEdge

Beschikbare diensten

  • Plaatsen van zonnepanelen
  • Zonnepanelen onderhoud en herstellingen

Contacteer ECO MAX


Uw gegevens (wij geven uw gegevens nooit door zonder uw toestemming)
+ Extra nummer (optioneel)

Adres (voor de installatie)

Omschrijving van uw project (hoe meer informatie, hoe nauwkeuriger uw offerte)
kWh/jaar

  Stuur mijn aanvraag ook naar installateurs (max. 2 tot 3) in mijn regio


  Ik aanvaard de T&C en Privacy Policy

Uw gegevens zijn veilig

ECO MAX heeft nog geen beoordelingen

Voeg als eerste een beoordeling toe!

Copyright 2020 Alle rechten voorbehouden