Update: De impact van het coronavirus op de zonnepanelen sector

Ecofix Solutions


Wie van plan is zonnepanelen te laten installeren, kan terecht bij Ecofix Solutions te Antwerpen. U kunt zonder het betalen van een voorschot uw volledige installatie door Ecofix Solutions laten plaatsen en in een mum van tijd genieten van de enorme besparing op uw elektriciteitsfactuur.

Ecofix Solutions komt graag bij u langs voor een uitgebreide bespreking van uw project. We bekijken de diverse mogelijkheden zodat we voor u een installatie op touw kunnen zetten die een maximaal rendement garandeert. Onze offerte is een all-in prijs zodat u meteen weet waar u aan toe bent. Geen addertjes dus maar een eerlijke communicatie!

Hoe werken onze zonnepanelen

Door het zonlicht dat schijnt op de panelen wordt er door de omvormer energie omgezet in bruikbare stroom binnen het elektriciteitsnet.  Uw meterkast meet exact hoeveel energie uw panelen opwekken en wat uw verbruik is. Eventuele overschotten of tekorten kunnen steeds opgevangen worden door het elektriciteitsnet.

Voordelen

U ziet uw energiefactuur zienderogen dalen. Dit betekent niet alleen een voordeel voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu. Kies daarom voor zonnepanelen en investeer in duurzame en groene energie. Uw investering zult u super snel terugwinnen! Niet enkel in de zomer maar ook in de winter leveren uw panelen energie op. Uiteraard is de opbrengst in die periode iets lager.

 

Contacteer Ecofix Solutions


Uw gegevens (wij geven uw gegevens nooit door zonder uw toestemming)
+ Extra nummer (optioneel)

Adres (voor de installatie)

Omschrijving van uw project (hoe meer informatie, hoe nauwkeuriger uw offerte)
kWh/jaar

  Stuur mijn aanvraag ook naar installateurs (max. 2 tot 3) in mijn regio


  Ik aanvaard de T&C en Privacy Policy

Uw gegevens zijn veilig

Ecofix Solutions heeft nog geen beoordelingen

Voeg als eerste een beoordeling toe!

Copyright 2020 Alle rechten voorbehouden