Menu

Jodiko

3.1

(12 beoordelingen)

Besparen op uw energiefactuur kan perfect met behulp van “groene energiealternatieven”. Voorwaarde is echter dat deze installaties perfect geplaatst en aangesloten worden zodat een optimaal rendement gegarandeerd kan worden en daarvoor kunt u terecht bij Jodiko!

location-dark Antwerpen

Jodiko werd opgericht in 1989. Hierdoor is het toe aan een derde generatie technici en plaatsers binnen het bedrijf waardoor u een onbetaalbare ervaring kunnen bieden.

Zonnepanelen

Uw zuurverdiende centen brengen op de bank niet langer op. Tijd dus op deze in iets anders te investeren en zonnepanelen zijn hiervoor ideaal. U krijgt diverse subsidies van uw netbeheerder en bespaart honderden euro’s per jaar op uw energiefactuur. Op die manier is uw investering snel terugbetaald en doet u het milieu er nog een plezier bovenop!

Beschikbare merken

  • Canadian Solar
  • Enphase
  • SolarWatt
  • Goodwe
  • SMA
  • BISOL

Zonneboilers

Ook een zonneboiler kan u een flinke duit opleveren. Door de warmte van de zon en met behulp van een vat wordt uw warm water op natuurlijke wijze verwarmd. Ook hier bespaart u dus enorm op elektriciteitskosten zodat die rekening, die jaarlijks duurder wordt, eigenlijk jaar na jaar zal krimpen. Ideaal dus voor wie zijn centjes liever uitgeeft aan leukere zaken dan die maandelijks te moeten doorstorten naar de energieleverancier!

CV-installaties

Jodiko beschikt over een eigen plaatsingsdienst en voert eveneens het onderhoud uit van uw CV-ketel. Wij zijn erkend verdeler van Vaillant, hét topmerk voor centrale verwarmingsketels. Ons team van ervaren medewerkers zorgt voor een perfecte uitvoering van alle werken.

Adres Jodiko

Jodiko bevindt zich op volgend adres: Antwerpsesteenweg 74 , 2660 Antwerpen

Beoordeel Jodiko

Hieronder vindt je een overzicht met alle reviews en beoordelingen over Jodiko terug.

top-company-medal

42% AANBEVOLEN

3.1
12 beoordelingen

Kwaliteit

3.1

Prijs

3.1

Service

2.5

verified

Alle beoordelingen worden door ons gecontroleerd

location Beoordeling van Van Campenhout Lieven uit Kapelle op den Bos op 2/8/2022

Ter info: Op 18-11-2021 is Jodiko te Hoboken (Antwerpen) (Antwerpen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 438502554. De (hoofd)activiteit van Jodiko is gespecialiseerde bouwwerkzaamheden.

cancel Jodiko wordt afgeraden

Service

1.0

Prijs

1.0

Kwaliteit

1.0

location Beoordeling van Tania Maes uit schelle op 7/2/2021

Verschrikkelijk, slechte plaatsing service na verkoop nihil, geen antwoord op mail telefoon wordt niet opgenomen. Ten zeerste af te raden om met deze bedriegers in zee te gaan.

cancel Jodiko wordt afgeraden

Service

1.0

Prijs

2.0

Kwaliteit

1.0

location Beoordeling van Deraes uit Kontich op 6/10/2021

Offerte vrij vlug gekregen, ook werd er snel een deel van de panelen geplaatst voor het einde van 2020. Normaal werd de rest geplaatst in januari, nu zijn we juni en wordt er niet gereageerd meer op mails en via de telefoon worden valse beloftes gedaan. De zaakvoerder is op geen enkele manier te bereiken.

cancel Jodiko wordt afgeraden

Service

1.0

Prijs

3.0

Kwaliteit

3.0

location Beoordeling van veronique verbruggen uit Heist op den berg op 5/18/2020

Komen hun garantievoorwaarden niet na , sturen hun kat op afspraken , verschrikkelijke plaatsing en onkunde , Leugens en laten niets weten zelfs na telefoon van fabrikant ,test-aankoop ,.... Blijf er weg aub !!!!

cancel Jodiko wordt afgeraden

Service

1.0

Prijs

1.0

Kwaliteit

1.0

location Beoordeling van Van Och uit Brasschaat op 9/3/2019

Top service, tijdens mijn verbouwing is de plaatsing van mijn zonnepanelen uiterst vlot verlopen, Jodiko NV was zeer correct in de uitvoering, planning verliep vlot en de deskundige uitleg maakt mij een tevreden klant. Ik heb trouwens een verdere uitbreiding gepland en zonnepanelen bijbesteld. Dit bedrijf is zeker aan te raden !

check Jodiko wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van De Vidts uit Aalst op 7/31/2019

Na het overlopen van onze wensen werd er een correct voorstel opgemaakt voor zonnepanelen. Wij vergeleken meerdere en kwamen uit bij een goede (niet de goedkoopste) kwaliteit - prijs verhouding en tekenden een overeenkomst. Na het technisch bezoek werd het slecht weer en werd onze installatie uitgesteld: dit bedrijf werkt met oog voor het welzijn van mensen en daar kunnen wij alleen maar tevreden mee zijn. Na het beter worden van het weer werd er een nieuwe datum afgesproken en werden de panelen geïnstalleerd. Uiterst professionele monteurs, uitleg gekregen en opgestart. Wij betaalden keurig en alles werd correct aangemeld voor ons. Sommige commentaren zullen, denk ik, met een flinke korrel zou moeten worden genomen - en jammer voor het bedrijf dat er niet meer mensen ook eens een positieve ervaring schrijven.

check Jodiko wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

4.0

Kwaliteit

4.5

location Beoordeling van Van hecke uit Zelzate op 7/24/2019

Er was ons beloofd en stond op mail dat ze op 12 december onze zonnepanelen gingen plaatsen.wij hebben 6 maanden moeten wachten tot ze kwamen,datum werd elke keer uitgesteld.en dit tijdens mooie dagen.om de factuur te sturen zijn ze wel vlug.de mannen die ze plaatsten deden hun werk zeer goed en vlot maar de bazin kan haar job niet aan en houd zich bezig met leugens en beloftes die ze niet nakomt.

cancel Jodiko wordt afgeraden

Service

0.5

Prijs

3.5

Kwaliteit

3.5

location Beoordeling van Ralph uit Segers op 2/13/2019

Voor mijn totaalrenovatie gekozen voor de totaaloplossing van Jodiko NV, zowel de zonnepanelen, CV-Ketel als zonneboiler zijn zeer mooi geïnstalleerd. Correcte service en prijs en dus een tevreden klant.

check Jodiko wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Peter V. uit Aalst op 2/6/2019

In 2017 werd een nieuwe verwarmingsketel bij ons geïnstalleerd: snel, proper en betaalbaar. Door deze goede ervaring hebben wij in 2018 ook onze zonnepanelen aan Jodiko toevertrouwd... Ook nu weer: afspraken in orde, uitvoering helemaal in orde en nu een elektriciteitsrekening die heel wat lager ligt dan voorgaande jaren...

check Jodiko wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

4.5

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Verswijvel uit Schoten op 2/5/2019

Uitermate tevreden over de deskundige uitleg van de verkoper. Open communicatie met vaste opleveringsdatum doorgekregen dag na de bestelling. Zeer professionele plaatsing door de monteurs. Een nokpan die beschadigt werd is enkele dagen later hersteld geworden. Ik raad dit bedrijf ten zeerste aan.

check Jodiko wordt aanbevolen

Service

4.5

Prijs

4.0

Kwaliteit

4.5

location Beoordeling van Vanderheeren uit Ingelmunster op 12/3/2018

Bij mij idem als verhaal hierboven, Mooie praatjes bij verkoop maar kwaliteit van uitvoering amateuristisch. Afspraken worden niet nagekomen waar door verschillende verlofdagen verspild werden. Onbegrijpelijk om op deze manier een bedrijf te runnen. Blijkbaar zijn ze 2 jaar geleden onder een andere naam al eens failliet gegaan (Hobosan). Of hoe je met kwaliteitsvol materiaal een mooi project kan verprutsen.

cancel Jodiko wordt afgeraden

Service

0.5

Prijs

1.0

Kwaliteit

1.0

location Beoordeling van smekens uit wijnegem op 11/23/2018

Goede prijs maar vreselijke samenwerking, eens getekend kan je achter alles zelf aan gaan. Reageren amper op mail en tel. en onze installatie die in september is geplaatst werd afgekeurd en wederom geen reactie. Ik heb al spijt van onze keuze.

cancel Jodiko wordt afgeraden

Service

1.0

Prijs

3.0

Kwaliteit

3.0

Beoordelingen Jodiko

Deel uw ervaring over deze installateur

Hoe was uw ervaring met Jodiko?

Kwaliteit

Service

Prijs

Aanbevolen?