Menu

Zon & Energie

3.6

(5 beoordelingen)

Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in alle aspecten van energiemarkt. Zo houden wij ons voornamelijk bezig met energie oplossingen op maat voor de klant. Dit alles gebeurd door ons eigen team.

location-dark Oostende

Op de dag van de installatie, word u volledig geholpen door een professioneel team.

Onze troeven zijn:

  • 24/24 – 7 op 7 technische interventie
  • 15 jaar garantie SMA - 25 jaar garantie Solaredge - SAJ
  • 25 jaar vermogen garantie LG - 30 Bauer Glas-Glas
  • 25 jaar productgarantie LG - 30 Bauer Glas-Glas
  • 5 jaar lang onderhoud van de installatie en infrarood nazicht.
  • 24/24 , 7 op 7 monitoring via PC, tablet, smartphone  van de PV-Installatie

Wij kopen extra pakketen aan, zodoende dat we een extra dienstverlening kunnen geven aan onze klanten.

Wij werken met volgende panelen:

  • LG Neon 2 Full Black 320 - 335 - Bificial / LG neon R 365 WP 
  •  Bauer full black tot Glas Glas en zoveel meer te ontdekken.

Neem vrijblijvend contact met ons op! 

Adres Zon & Energie

Zon & Energie bevindt zich op volgend adres: Emielrosestraat 30, 8400 Oostende

Beoordeel Zon & Energie

Hieronder vindt je een overzicht met alle reviews en beoordelingen over Zon & Energie terug.

top-company-medal

80% AANBEVOLEN

3.6
5 beoordelingen

Kwaliteit

3.5

Prijs

3.8

Service

3.5

verified

Alle beoordelingen worden door ons gecontroleerd

location Beoordeling van Naima uit Sint-Niklaas op 5/17/2019

Enkele maanden geleden heb ik een negatieve beoordeling geplaatst over deze firma. Afspraken werden niet nagekomen en de zaakvoerder en zijn medewerkers waren onbereikbaar. Via die beoordeling met verschillende mensen in contact gekomen in dezelfde situatie. Door de vele reacties of ophef is de zaakvoerder dan toch overgegaan tot plaatsing bij enkelen. Na geruime tijd kregen wij ook een nieuwe plaatsingsdatum. Helaas was dit weer een herhaling van de voorgaande afspraken. Er is niemand komen opdagen en we hebben niemand meer gehoord van de firma! Dus mensen die positieve beoordelingen hebben geplaatst kunnen jullie ons tips geven om de firma tot bij ons te laten komen en de voor de helft al betaalde zonnepanelen te doen plaatsen. Familie Akkad-Daoudi uit Sint-Niklaas.

cancel Zon & Energie wordt afgeraden

Service

1.0

Prijs

0.5

Kwaliteit

0.5

location Beoordeling van Olivier Heyman uit Ieper op 1/5/2019

Na het eerste gesprek met Nick hadden we onmiddellijk veel vertrouwen in het bedrijf en zijn we al snel tot de aankoop van zonnepanelen overgegaan. Sta me toe eerst even een aantal wilde indianenverhalen betreffende zogenaamde 'oplichting' de wereld uit te helpen. Met de hand op het hart kan ik met 100% zekerheid melden dat hier niets van aan is. De levering liet inderdaad wat op zich wachten daar een aantal plaatsingsteams uitvielen. Soms gebeuren nu eenmaal zaken waar je als zaakvoerder geen vat op hebt. Bad luck. De installatie gebeurde correct en vlekkeloos. Eén paneel was gebarsten en werd diezelfde dag nog vervangen door een nieuw exemplaar. Daar de levering wat op zich liet wachten, kregen we nog een mooi 5% korting op het totale factuurbedrag. De materialen die gebruikt worden zijn van hoogstaande kwaliteit en dit allemaal aan democratische prijzen! Ik kan het bedrijf aan iedereen aanbevelen! Een dikke pluim voor Kevin, Nick en zijn hele team!

check Zon & Energie wordt aanbevolen

Service

4.5

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Van Loo Len uit Zelzate op 12/21/2018

het Eerste contact verliep heel goed , ik ben heel te vreden over gans het team van kevin de zaakvoerder tot de installateur pieter en de elektrieker niek , ze zijn heel vriendelijk , je kan ze alles vragen en alles is tot in de puntjes afgewerkt en dikke pluim voor de top klanten relatie met Katrina die u voor alles bijstaat en helpt kortom een top bedrijf en een top installatie gehad doe zo voort Zon& Energie

check Zon & Energie wordt aanbevolen

Service

3.5

Prijs

5.0

Kwaliteit

3.5

location Beoordeling van Johan uit Staden op 12/17/2018

Ik heb ook zonnepanelen besteld bij Zon & Energie en bij mij is alles vlekkeloos verlopen. Het contact met de verkoper verliep vlot. Bestelling geplaatst en installatiedatum mogen kiezen. De zonnepanelen werden op de afgesproken datum geplaatst. Ik had wel eerst een mail gekregen waarin de zaakvoerder zei dat de installatie vertraging kon oplopen omdat de panelen bij hem niet geleverd werden. Bij niet tijdige plaatsing zou ik 5% korting krijgen.De plaatsing is op tijd gebeurd-blijkbaar is alles terug in orde nu- en is er voor mij geen sprake van oplichting. De zonnepanelen werden op 30 november geplaatst en hopelijk krijgen we nu wat meer zon.

check Zon & Energie wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

4.5

Kwaliteit

4.5

location Beoordeling van Gilliaert uit OOSTKAMP op 12/17/2018

Na het lezen van de negatieve recensies op de dag dat de plaatsing zou plaatsvinden, sloeg ik in paniek. Ik heb dan ook direct contact opgenomen met de zaakvoerder en na enkele telefoontjes en wat druk, hebben ze alles in het werk gezet om die dag de plaatsing uit te voeren. Ik ben heel tevreden over de plaatsing van de zonnepanelen door de twee technieker. Een dikke pluim voor de verkoper Niek die mijn elektriciteitskast volledig op orde heeft gezet en die er ook voor gezorgd heeft dat de keuring kon doorgaan op het afgesproken tijdstip. De zaakvoerder Kevin is de dag van de plaatsing ook zelf nog langs geweest om ervoor te zorgen dat de werken zouden klaar zijn en om mee te helpen. Qua plaatsing ben ik zeker tevreden. Toch zou ik hen aanraden om meer aandacht te besteden om hun afspraken na te komen en een correcte communicatie te doen naar de klanten.

check Zon & Energie wordt aanbevolen

Service

3.5

Prijs

4.0

Kwaliteit

4.0

Beoordelingen Zon & Energie

Deel uw ervaring over deze installateur

Hoe was uw ervaring met Zon & Energie?

Kwaliteit

Service

Prijs

Aanbevolen?