Menu

Quantum Energy Solar

1.3

(5 beoordelingen)

Met reeds 10 jaar ervaring in het plaatsen van zonnepanelen en zonneboilers stellen wij u graag onze kennis en know-how tot uw beschikking voor een degelijke installatie met kwalitatieve producten die een zorgelozen en vooral kostenloze toekomst bieden.

location-dark Torhout

Wij ontvingen meerdere negatieve beoordelingen over deze installateur waarvan sommige niet gepubliceerd voor het beschermen van de privacy van deze personen. Wij vragen u dan ook de nodige voorzorg te dragen wanneer u met deze installateur wenst samen te werken

Bij Quantumsolar garanderen we u kwaliteitsmaterialen van de hoogste categorie.  Gerenomeerde Duitse Merken zoals AXITEC en AEG, alsook LG en PANASONIC met 25 jaar productgarantie, Omvormers met 10 jaar fabrieksgarantie die garant staan voor een zorgeloze installatie uitgevoerd met Inox en aluminium materialen van het Duitse SCHLETTER. 

Onze eigen techniekers met meer dan 10 jaar ervaring plaatsen elke installatie alsof deze voor hun eigen woning is. We garanderen een esthetische plaatsing en 30 jaar systeem en prestatiegarantie.

Voor zonnepanelen werken we enkel samen met merken welke wij 100% vertrouwen. De keuze van merken is bewust vrij klein gehouden. Zo werken we samen met LG, wereldwijde markleider inzake consumentenelektrinica. Axitec is een ander merk in ons gamma, deze 100% Duitse zonnepanelen zijn bekend om hun betrouwbaarheid en betaalbaarheid. Dit geldt ook voor AEG, dit merk is iets duurder maar bekend om zijn hoog rendement. Tenslotte is er Panasonic, van welke de zonnepanelen bekend staan om hun uitmuntende kwaliteit en welke geproduceerd worden in Maleisië, de tech-hub van Azië inzake zonnepanelen.

Ook na de installatie bent u bij Quantumsolar in goede handen. Zo helpen we u met onze 10 jaar ervaring bij de aangifte van de netbeheerder zodat uw installatie gekeurd en wettelijk is.

Beschikbare diensten

  • Plaatsen van zonnepanelen
  • Hulp bij aangifte netbeheerder

Beschikbare merken

  • Panasonic
  • LG
  • Axitec
  • AEG

Adres Quantum Energy Solar

Quantum Energy Solar bevindt zich op volgend adres: Zwevezelestraat 20, 8820 Torhout

Beoordeel Quantum Energy Solar

Hieronder vindt je een overzicht met alle reviews en beoordelingen over Quantum Energy Solar terug.

top-company-medal

0% AANBEVOLEN

1.3
5 beoordelingen

Kwaliteit

1.3

Prijs

1.3

Service

1.3

verified

Alle beoordelingen worden door ons gecontroleerd

location Beoordeling van geert dewolf uit brakel op 2/18/2019

zonnepanelen geinstalleerd in oktober 2017. installateur heeft de zonnepanelen niet aangegeven bij eandis. hij is de enige die weet welke zonnepanelen ik heb, hoeveel ze opbrengen, scherma, hoeveel ontvormer kan onzetten, enz. maar meneer is blijkbaar spoorloos. hoe kan ik dit laten in orde brengen ?

cancel Quantum Energy Solar wordt afgeraden

Service

2.5

Prijs

2.5

Kwaliteit

2.5

location Beoordeling van Weryne uit Klemskerke op 9/27/2018

Voorschot betaald op 12/02/2018. Op 1 augustus aangetekende in ingebrekestelling verstuurd dat werken moesten uitgevoerd worden tegen 1/09/2018 . Antwoord op deze gekregen op 27/08/2018 om nog een maand uitstel. Zijn uitleg dat de panelen LGneon 360wp zo nieuw zijn dat deze bijna niet verkrijgbaar zijn. Als je in 8 maanden tijd nog geen 11 panelen kan leveren en plaatsen ,dan is het voor mij genoeg en zal ik een gerechtelijke procedure opstarten met de verbreking van het contract + schade vergoeding wegens opbrengst derving.

cancel Quantum Energy Solar wordt afgeraden

Service

0.0

Prijs

0.5

Kwaliteit

0.5

location Beoordeling van Hannes T. uit Torhout op 5/31/2018

Eerste contact was OK maar bij de plaatsing zelf werden heel wat fouten (slechte bevestiging, bedrading trekt op niets..) gemaakt en geen communicatie meer of niets. Wij zijn dan ook zeer ontevreden!!!

cancel Quantum Energy Solar wordt afgeraden

Service

2.0

Prijs

1.0

Kwaliteit

1.0

location Beoordeling van Stefan uit Brugge op 5/31/2018

Totaal onbetrouwbare installateur. Komt afgelegde afspraken niet na en als je na tientallen malen dan toch een antwoord krijgt is het enkel om tijd te winnen. Blijf van deze installateur en zaakvoerder ver weg om je veel problemen en weggegooid geld te besparen!

cancel Quantum Energy Solar wordt afgeraden

Service

1.0

Prijs

1.0

Kwaliteit

1.0

location Beoordeling van Dejonckheere uit Roeselare op 5/15/2018

Een uur voor de afspraak afgebeld en op een andere vastgelegde afspraak niet afgekomen .

cancel Quantum Energy Solar wordt afgeraden

Service

1.0

Prijs

1.5

Kwaliteit

1.5

Beoordelingen Quantum Energy Solar

Deel uw ervaring over deze installateur

Hoe was uw ervaring met Quantum Energy Solar?

Kwaliteit

Service

Prijs

Aanbevolen?