Update: De impact van het coronavirus op de zonnepanelen sector

Solec plaatst sinds meer dan 10 jaar zonnepanelen installaties. Het is daardoor uitgegroeid tot een ervaren installateur welke enkel de beste merken voor zonnepanelen, Panasonic, LG gekoppeld aan SMA omvormers.  

Solec zorgt vanaf dag één voor een persoonlijke aanpak en afhandeling van uw project. Solec concentreert zich vooral in het plaatsen van zonnepanelen bij particulieren, zowel voor bestaande woningen, nieuwbouw woningen en renovaties.

Wenst u zelf zonnepanelen te plaatsen? Solec begeleidt u graag als doe-het-zelver door het voorstellen van een pakket dat voldoet aan uw eisen en waar Solec u verder helpt met de keuring en controle zodat u aanspraak heeft op premies van de overheid en tevens uw garantie behoudt.

De zaakvoerder van Solec steekt zelf de handen uit de mouwen en plaatst samen met een team techniekers zelf de zonnepanelen installatie. Dit garandeert dat elke installatie voldoet aan de strengste kwaliteitscriteria en deze perfect presteert.

We werken met een professionele dakwerker en vermijden dat de panelen er worden opgegooid, gegarandeerde dichtheid van pannedaken en leien (kunst en natuurleien). 10 jaar garantie op de plaatsing.

Beschikbare diensten

  • Plaatsen zonnepanelen
  • Doe-het-zelf zonnepanelen
  • Aanpassen electriciteitskasten

Beschikbare merken

  • Panasonic
  • LG
  • SMA

Contacteer Solec


Uw gegevens (wij geven uw gegevens nooit door zonder uw toestemming)
+ Extra nummer (optioneel)

Adres (voor de installatie)

Omschrijving van uw project (hoe meer informatie, hoe nauwkeuriger uw offerte)
kWh/jaar

  Stuur mijn aanvraag ook naar installateurs (max. 2 tot 3) in mijn regio


  Ik aanvaard de T&C en Privacy Policy

Uw gegevens zijn veilig

Solec heeft nog geen beoordelingen

Voeg als eerste een beoordeling toe!

Copyright 2020 Alle rechten voorbehouden