Menu

Solec

Solec plaatst sinds meer dan 10 jaar zonnepanelen installaties. Het is daardoor uitgegroeid tot een ervaren installateur welke enkel de beste merken voor zonnepanelen, Panasonic, LG gekoppeld aan SMA omvormers.  

location-dark Affligem

Solec zorgt vanaf dag één voor een persoonlijke aanpak en afhandeling van uw project. Solec concentreert zich vooral in het plaatsen van zonnepanelen bij particulieren, zowel voor bestaande woningen, nieuwbouw woningen en renovaties.

Wenst u zelf zonnepanelen te plaatsen? Solec begeleidt u graag als doe-het-zelver door het voorstellen van een pakket dat voldoet aan uw eisen en waar Solec u verder helpt met de keuring en controle zodat u aanspraak heeft op premies van de overheid en tevens uw garantie behoudt.

De zaakvoerder van Solec steekt zelf de handen uit de mouwen en plaatst samen met een team techniekers zelf de zonnepanelen installatie. Dit garandeert dat elke installatie voldoet aan de strengste kwaliteitscriteria en deze perfect presteert.

We werken met een professionele dakwerker en vermijden dat de panelen er worden opgegooid, gegarandeerde dichtheid van pannedaken en leien (kunst en natuurleien). 10 jaar garantie op de plaatsing.

Beschikbare diensten

  • Plaatsen zonnepanelen
  • Doe-het-zelf zonnepanelen
  • Aanpassen electriciteitskasten

Beschikbare merken

  • Panasonic
  • LG
  • SMA

Adres Solec

Solec bevindt zich op volgend adres: Nieuwe Kassei 15, 1790 Affligem

Beoordeel Solec

Hieronder vindt je een overzicht met alle reviews en beoordelingen over Solec terug.

Solec heeft nog geen beoordelingen

Beoordeel :name

Hoe was uw ervaring met Solec?

Kwaliteit

Service

Prijs

Aanbevolen?