Menu

Groene Zon

Groene Zon is uw gecertificeerd expert in duurzame en energiebesparende installaties. We zijn gespecialiseerd in zonnepanelen, omvormers, thuisbatterijen en laadstations en hebben meer dan 15 jaar ervaring in de sector.

5 jaar ervaring

1-5 werknemers

>500 realisaties

location-dark Maldegem

Groene Zon is uw betrouwbare partner voor het plaatsen van zonnepanelen, omvormers, thuisbatterijen en laadstations. Ook het herstellen/vervangen van zonnepanelen en omvormers behoort eveneens tot ons takenpakket. 

Wij komen vrijblijvend ter plaatse voor advies en een offerte. Installaties worden steeds op maat en naar uw wensen uitgevoerd. We streven naar klanttevredenheid en weten hoe belangrijk het is om uitzonderlijk werk te leveren.

Voor zonnepanelen werken we met topmerken zoals AEG, Luxor Solar, Ja Solar en Jinko Solar. Voor omvormers wordt gewerkt met SolarEdge, SMA, Huawei en GoodWe. Thuisbatterijen zijn meestal van het merk Huawei of BYD. Voor laadstations wordt gewerkt met het merk Wall Box.

Nadat de keurder is langsgeweest melden we uw installatie aan bij Fluvius en kunt u steeds op onze diensten rekenen zodat u jarenlang zorgeloos van uw installatie kunt genieten.

 

Groene Zon werkt met volgende merken

Groene Zon werkt met volgende merken inzake zonnepanelen, omvormers en constructiemateriaal. Dit zijn allen Tier-1 merken.

Realisaties en projecten Groene Zon

Hieronder vindt u enkele recente realisaties van Groene Zon terug.

Adres Groene Zon

Groene Zon bevindt zich op volgend adres: Veldstraat 22, 9990 Maldegem

Beoordeel Groene Zon

Hieronder vindt je een overzicht met alle reviews en beoordelingen over Groene Zon terug.

Groene Zon heeft nog geen beoordelingen

Beoordeel :name

Hoe was uw ervaring met Groene Zon?

Kwaliteit

Service

Prijs

Aanbevolen?