Update: De impact van het coronavirus op de zonnepanelen sector

Solarsprint


Solarsprint biedt een totaaloplossing voor particulieren of bedrijven en dit op maat van uw budget en situatie. Onze jarenlange ervaring geeft ons het voordeel een project te kunnen begeleiden van begin tot het einde.

Dit gebeurt door geschoolde electriciëns en dakwerkers die bij ons in dienst zijn. Wij maken gebruik van kwalitatief hoogstaande materialen. 

Door het gebruik van Solaredge omvormers halen we steeds het hoogste rendement. Staat er een boom, antenne of schouw in de weg, dit is voor het Solaredge systeem geen probleem. Het plaatsen van zonnepanelen vraagt om vakmanschap en ervaring. Elke installatie is een project op zich en heeft speciefieke eisen waaraan Solarsprint kan aan voldoen.

Door uitsluitend te werken met betrouwbare zonnepanelen en omvormer-fabrikanten kan Solarprint u een top rendement aanbieden voor uw situatie.

Solarsprint kan u correct en uitgebreid informeren over het plaatsen van zonnepanelen.

Onze specialisten kunnen u met raad en daad bijstaan. Bij een bezoek ter plaatse kunnen we u inlichten over de mogelijkheden van het aantal zonnepanelen en hun positie, zodat u een van een maxiamaal rendement kunt genieten. Wij leveren advies op maat.

Contacteer Solarsprint


Uw gegevens (wij geven uw gegevens nooit door zonder uw toestemming)
+ Extra nummer (optioneel)

Adres (voor de installatie)

Omschrijving van uw project (hoe meer informatie, hoe nauwkeuriger uw offerte)
kWh/jaar

  Stuur mijn aanvraag ook naar installateurs (max. 2 tot 3) in mijn regio


  Ik aanvaard de T&C en Privacy Policy

Uw gegevens zijn veilig

Solarsprint heeft nog geen beoordelingen

Voeg als eerste een beoordeling toe!

Copyright 2020 Alle rechten voorbehouden