Menu

Solarsprint

Solarsprint biedt een totaaloplossing voor particulieren of bedrijven en dit op maat van uw budget en situatie. Onze jarenlange ervaring geeft ons het voordeel een project te kunnen begeleiden van begin tot het einde.

location-dark Berchem

Dit gebeurt door geschoolde electriciëns en dakwerkers die bij ons in dienst zijn. Wij maken gebruik van kwalitatief hoogstaande materialen. 

Door het gebruik van Solaredge omvormers halen we steeds het hoogste rendement. Staat er een boom, antenne of schouw in de weg, dit is voor het Solaredge systeem geen probleem. Het plaatsen van zonnepanelen vraagt om vakmanschap en ervaring. Elke installatie is een project op zich en heeft speciefieke eisen waaraan Solarsprint kan aan voldoen.

Door uitsluitend te werken met betrouwbare zonnepanelen en omvormer-fabrikanten kan Solarprint u een top rendement aanbieden voor uw situatie.

Solarsprint kan u correct en uitgebreid informeren over het plaatsen van zonnepanelen.

Onze specialisten kunnen u met raad en daad bijstaan. Bij een bezoek ter plaatse kunnen we u inlichten over de mogelijkheden van het aantal zonnepanelen en hun positie, zodat u een van een maxiamaal rendement kunt genieten. Wij leveren advies op maat.

Adres Solarsprint

Solarsprint bevindt zich op volgend adres: Leerkens 1, 2600 Berchem

Beoordeel Solarsprint

Hieronder vindt je een overzicht met alle reviews en beoordelingen over Solarsprint terug.

Solarsprint heeft nog geen beoordelingen

Beoordeel :name

Hoe was uw ervaring met Solarsprint?

Kwaliteit

Service

Prijs

Aanbevolen?