Menu

Solar Systems KMB

Met 10 jaar ervaring is Solar Systems KMB (Kempisch Montagebedrijf) de ideale partner voor uw zonnepanelen project. Zaakvoerders Peter en Stijn werken stippelen samen met de klant een persoonlijk project uit waarbij gekozen kan worden voor de kwalitatief betere merken waaronder Panasonic en LG.

location-dark Oud-Turnhout

Bij een eerste bezoek ter plaatse wordt allereerst advies verleend en naar ur wensen en noden geluisterd. Daarna wordt er gekeken naar de rendabiliteit, kostprijs en waar de zonnepanelen geplaatst worden en het esthetische aspect hiervan. Alles wordt zorgvuldig opgemeten en het dak wordt grondig nagekeken.

Op basis hiervan kan een correcte offerte worden opgesteld waarbij enkel gebruik wordt gemaakt van de betere merken, zowel inzake montagemateriaal, zonnepanelen als de omvormer.

Alle werken worden steeds in eigen beheer uitgevoerd en met de meeste zorg. Onze 10 jaar ervaring helpt ons niet enkel bij het plaatsen van zonnepanelen, maar ook qua na-service en onderhoud staan we er.

Naast zonnepanelen plaatst Solar Systems KMB ook thuisbatterijen en warmtepompen waarmee u bijna volledig zelfvoorzienend kan worden in uw stroomvoorziening.

Tijdens onze adviesgesprekken gaan wij samen met u op zoek naar de installatie die het beste aan uw noden voldoet. Denk hierbij aan kostprijs, rendabiliteit, alsook aan het visuele aspect. Het spreekt voor zich dat uw dak zorgvuldig wordt opgemeten en de draagkracht ervan nagekeken, zodat onaangename verrassingen vermeden worden. 

Solar Systems KMB werkt met volgende merken

Solar Systems KMB werkt met volgende merken inzake zonnepanelen, omvormers en constructiemateriaal. Dit zijn allen Tier-1 merken.

Realisaties en projecten Solar Systems KMB

Hieronder vindt u enkele recente realisaties van Solar Systems KMB terug.

Adres Solar Systems KMB

Solar Systems KMB bevindt zich op volgend adres: Nieuwe staatsbaan 57, 2360 Oud-Turnhout

Beoordeel Solar Systems KMB

Hieronder vindt je een overzicht met alle reviews en beoordelingen over Solar Systems KMB terug.

Solar Systems KMB heeft nog geen beoordelingen

Beoordeel :name

Hoe was uw ervaring met Solar Systems KMB?

Kwaliteit

Service

Prijs

Aanbevolen?