Menu

Nova Solar verified

4.8

(13 beoordelingen)

Top company medal

TOP INSTALLATEUR

Nova Solar is ontstaan uit een gedeelde passie voor groene energie. Wij komen persoonlijk bij u langs om te horen wat uw wensen zijn, en te bekijken welke mogelijkheden uw dak biedt. Wij meten alles in en u ontvangt een op maat gemaakte offerte.

9 jaar ervaring

5-15 werknemers

>500 realisaties

location-dark Grimbergen

Wij regelen alles van begin tot eind en ontnemen u alle zorgen en administratie. Onze ervaren techniekers bestaan uit opgeleide dakwerkers en elektriciens met jarenlange ervaring.

Alles wordt in eigen beheer uitgevoerd waardoor wij de beste kwaliteit kunnen garanderen. Graag komen we vrijblijvend bij u ter plaatse om persoonlijk advies te verlenen.

Bezoek onze website https://novaenergy.be voor een vrijblijvend bezoek, studie en offerte.

Aanbevolen installateur

Nova Solar voldoet aan de strengste kwaliteit criteria inzake kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Top company
  • Werkt enkel met Tier 1-merken (LG, Panasonic, Sunpower etc..)
  • Bestaat meer dan 5 jaar (of meer dan 1000 projecten)
  • Erkend ReSCERT installateur
  • Eigen plaatsers (geen onderaannemers)

Nova Solar werkt met volgende merken

Nova Solar werkt met volgende merken inzake zonnepanelen, omvormers en constructiemateriaal. Dit zijn allen Tier-1 merken.

Realisaties en projecten Nova Solar

Hieronder vindt u enkele recente realisaties van Nova Solar terug.

Adres Nova Solar

Nova Solar bevindt zich op volgend adres: 's Gravenmolenstraat 10, 1850 Grimbergen

Beoordeel Nova Solar

Hieronder vindt je een overzicht met alle reviews en beoordelingen over Nova Solar terug.

top-company-medal

100% AANBEVOLEN

4.8
13 beoordelingen

Kwaliteit

4.8

Prijs

4.5

Service

5.0

verified

Alle beoordelingen worden door ons gecontroleerd

location Beoordeling van Van Agtmael uit Merchtem op 4/7/2023

Na het contacteren van enkele installateurs hebben we uiteindelijk gekozen voor Nova Solar. Zij namen echt de tijd om een degelijke uitleg te geven ter plaatse uit te leggen hoe alles geïnstalleerd wordt. Ook de installatie na eerste bezoek ging vlot. Eerst installatie van zonnepanelen dat heel snel en zeer proper werd gedaan en 2 dagen later installatie van de omvormer door de elektricien. Heel vriendelijke kerels. Nu nog wachten op keuring maar dit zal zonder twijfel even vlot lopen als de andere zaken. Zeker een aanrader voor iedereen. Ook kwaliteit/prijs zitten zij goed.

check Nova Solar wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

4.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Joris Luyckx uit Kontich op 6/10/2022

Duidelijke uitleg gekregen bij hun bezoek. Zelfde dag nog offerte gekregen met alle nodige informatie. Werken verliepen volgens afspraak en alles binnen 1 dag afgerond, alles naar wens dus.

check Nova Solar wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

4.0

location Beoordeling van Samir Jaouhar uit Zaventem op 2/15/2022

Snelle plaatsing na akkoord. Alle afspraken nagekomen en de zaakvoerder van Nova Solar is na de plaatsing nog eens alles komen nakijk en heeft de app geïnstalleerd zodat we de dagproductie van de zonnepanelen kunnen volgen.

check Nova Solar wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

4.0

Kwaliteit

5.0

reply

Antwoord van Nova Solar op 2/22/2022

Bedankt Samir voor het vertrouwen!

location Beoordeling van Pascal uit Herent op 12/10/2021

Alles is volledig naar wens verlopen. Nova Solar was het eerste (en enige) bedrijf dat ons contacteerde. Een afspraak werd snel vastgelegd en na de berekening van alles (zonnepanelen, omvormer, werken) waren we direct akkoord. Intussen werden reeds 10 panelen glas/glas van Solarwatt geplaatst en vandaag werd de omvormer geïnstalleerd. Kortom... alles is perfect naar wens verlopen en op al onze vragen werd een uitstekend en duidelijk antwoord gegeven. Mocht alles in het leven zo perfect verlopen... iedereen zou wellicht 100 jaar worden.

check Nova Solar wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

4.0

location Beoordeling van BART DE WILDE uit Tervuren op 5/25/2021

Goed en duidelijk advies en professioneel in communicatie. Ons project was uitgesteld voor enkele maanden en hebben de plaatsing datum twee maal moeten herplaatsen. Bij Nova hadden ze hier ze begrip en behulpzaam in het samen zoeken naar een oplossing. Alles werd correct geplaatst volgens de afspraken en de keuring verliep ook goed. Nog geen goed weer gehad de laatste weken maar desondanks al een goede opbrengst.

check Nova Solar wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

4.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Anne uit Lennik op 12/18/2020

Onze installatie en keuring zijn inmiddels in orde waardoor we onze ervaring kunnen delen. Na ons eerste telefonisch contact hebben we vrij snel een afspraak kunnen bekomen. De verkoper legde ons alles goed uit en was niet enkel uit op verkopen. De offerte volgde zoals beloofd en na enkele mails over en weer hebben we hen het project toegekend. Daarna net zoals de verkoper ons beloofde werd binnen de maand alles geplaatst zoals afgesproken en het geheel oog heel mooi. Binnen de week volgde de keuring en we kregen zelf complimenten van de keurder dat de installatie heel mooi werd uitgevoerd. Een pluim voor dit bedrijf en we zijn blij dat we deze jonge ondernemers een kans hebben gegeven en niet voor een van de grotere bedrijven hebben gekozen.

check Nova Solar wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

4.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Patricia Moons uit Scherpenheuvel op 11/10/2020

Vandaag is alles geplaatst geweest bij ons en mijn complimenten aan het hele team. De plaatsers (Jorik en Miguel) hebben prachtwerk geleverd en zelfs wat dakpannen welke los stonden na een storm terug goed gezet, waarvoor dank! Ook alles goed uitgelegd gekregen en ze hebben ook de omvormer productie applicatie van SMA op mijn telefoon geinstalleerd. Ik raad jullie zeker verder aan

check Nova Solar wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

4.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van David Kerremans uit Dendermonde op 9/2/2020

Van eerste contact, kennismaking, tot ontvangen van de offerte en de planning van de installatie, alles verliep vlot en al mijn vragen werden ook altijd beantwoord met goed onderbouwde argumenten. Op de dag van de plaatsing zelf hebben Nico en zijn ploeg goed werk geleverd! Alles werd netjes geplaatst en afgewerkt (boringen en zwanenhals) en de zonnepanelen zelf zien er ook top uit. Ik beveel nova solar zeker aan familie en vrienden aan in de toekomst

check Nova Solar wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Geert uit Merelbeke op 8/6/2020

Positieve ervaring, kwamen heel goed voorbereid met een volledig legplan en simulatie alsook de nodige uitleg over hoe en waarom ze het zo wensen te doen. Offerte een dag later ontvangen, niet de goedkoopste of duurste, maar gewoon een goed voorstel prijs/kwaliteit (bij die goedkope offertes heb ik ook mijn bedenkingen, boeten in op kwaliteit en willen je enkel binnenhalen op prijs). We hebben nog niet beslist omdat we mogelijks verhuizen binnen x aantal jaar maar dit was tot nu toe veruit de beste ervaring.

check Nova Solar wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

4.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Steve De Ridder uit Lier op 6/3/2020

Top ervaring. Als leek niet altijd makkelijk een bedrijf te vinden in deze materie welke degelijk advies geeft. De andere verkopers welke wij over de vloer hadden gaven enkele negatieve kritiek op andere installateurs, maar Dries van Nova was hierop de uitzondering. Daar hadden ze al een streepje voor. Daarna ook de offerte ontvangen, daar we bij de andere verkopers nog altijd wachten (2 maanden later). Goede prijs/kwaliteit. De plaatsing is net vandaag gebeurd en het ziet er allemaal verzorgd uit, nu nog wachten op de keuring maar ziet er allemaal goed uit.

check Nova Solar wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

4.5

location Beoordeling van David uit Dendermonde op 5/23/2020

Heel goed geholpen. Was een van de weinige installateurs welke de moeite deed en ook langskwam, ondanks ons ingewikkeld dak. Hebben eerst een paar wijzigingen laten uitvoeren aan ons dak op aanraden van hen en kort daarna hebben ze de zonnepanelen kunnen plaatsen. Werkers waren heel vriendelijk en hebben alles netjes afgewerkt en met onze specifieke wensen. Nogmaals bedankt voor de top ervaring!

check Nova Solar wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Hilde P. uit Lebbeke op 7/11/2020

Mooie prijs gekregen, minder duur dan andere installateur in de regio. De samenwerking verliep van begin tot eind vlekkeloos. Altijd bereikbaar voor vragen zelfs tijdens het week-end. Ik kan hen zeker aanbevelen aan anderen.

check Nova Solar wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Patrick uit Affligem op 7/3/2020

Wij hebben uiteindelijk voor Nova Solar gekozen uit de 4 offertes. De vertegenwoordiger nam de tijd om alles uit te leggen en advies te geven, was zeker niet enkel op verkopen uit. Kort na het plaatsbezoek zoals afgesproken de offerte ontvangen. Alles gedetailleerd en uitgewerkt en zoals verwacht. Plaatsing zelf was dik in orde en in een dag geklaard. Daarna uitleg gekregen hoe alles werkt en kort erna keuring. Kortom, aanrader

check Nova Solar wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

4.0

Kwaliteit

5.0

Beoordelingen Nova Solar

Deel uw ervaring over deze installateur

Hoe was uw ervaring met Nova Solar?

Kwaliteit

Service

Prijs

Aanbevolen?