Menu

Proenergy

4.4

(2 beoordelingen)

Proenergy beschikt over het certificaat van SolarEdge Certified Installer voor het plaatsen van omvormers. Dit label garandeert topwerk van een topmerk. Voor zonnepanelen wordt gewerkt met topmerk Solarwatt. Alle werknemers worden dan ook constant bijgeschoold zodat ze naast hun vele ervaring ook steeds de nieuwste technieken onder de knie hebben.

location-dark Aalter

Belang van een correcte installatie

De kwaliteit van uw installatie is afhankelijk van heel wat factoren. De keuze van de materialen, de juiste instelwaarden, het rendement, spelen allen een cruciale rol voor een optimale werking. Proenergy hecht veel belang aan deze factoren zodat uw systeem optimaal functioneert. U krijgt uitgebreid advies over de zonnepanelen die het beste bij u en uw woning passen. Bij Proenergy staat kwaliteit centraal, niet enkel voor de werken maar ook de gekozen merken.

Service-na-verkoop

Bij Proenergy kunt u opteren voor een onderhoudscontract. Op die manier wordt uw installatie jaarlijks opgevolgd. U wordt door de firma zelf gecontacteerd om het onderhoud vast te leggen zodat u het zeker niet vergeet.

Proenergy kiest voor SolarWatt

SolarWatt komt uit diverse onderzoeken steeds als de beste, Duitse producent naar voren. Ze bieden ook een uitgebreide all-in garantie: 30 jaar productgarantie en 30 jaar vermogen, dit als een van de weinige zonnepanelen merken en is uitzonderlijke gezien de meeste merken tussen de 10 tot 25 jaar productgarantie bieden. De klant krijgt de keuze tussen glas-glas en glas-folie (klassieke) zonnepanelen.

SolarWatt test alle zonnepanelen zelf in hun labo en elk zonnepaneel ondergaat een reeks van extreme tests op weerstand en duurzaamheid.

Omvormers: SolarEdge

Er wordt bij Proenergy gewerkt met de omvormers van SolarEdge. Dit merk is een trendsetter en heeft de omvormer markt op zijn kop gezet door zijn intelligente omvormer. Ook qua garantie is SolarEdge de beste van de klas. Waar de meeste merken 5 tot 10 jaar garantie bieden, is dit bij SolarEdge 25 jaar!

Met de app van SolarEdge kunt u op elk moment van de dag uw systeem monitoren vanop uw mobiel toestel. Deze app kan u gratis downloaden voor iOS of Android.

Adres Proenergy

Proenergy bevindt zich op volgend adres: Manewaarde 44, 9880 Aalter

Beoordeel Proenergy

Hieronder vindt je een overzicht met alle reviews en beoordelingen over Proenergy terug.

top-company-medal

100% AANBEVOLEN

4.4
2 beoordelingen

Kwaliteit

4.0

Prijs

3.8

Service

4.0

verified

Alle beoordelingen worden door ons gecontroleerd

location Beoordeling van Selleslaghs Marcel uit WONDELGEM op 12/6/2021

Goed werk van de techniekers. Alleen de verbinding vanaf de panelen naar de omvormer is volgend mij gebrekkig

check Proenergy wordt aanbevolen

Service

3.0

Prijs

3.0

Kwaliteit

3.0

location Beoordeling van Steven uit Beernem op 2/18/2019

Goed en duidelijk advies bij een bezoek ter plaatse. De offerte ontvingen we ook kort nadien. Goede prijs, niet de goedkoopste maar naar onze mening wel de beste prijs/kwaliteit verhouding. Op de dag van de plaatsing van de zonnepanelen ging alles zoals gepland en alle afspraken (en wensen welke we hadden) werden netjes nageleefd. Een gedreven en technisch sterk team, ik zeg doe zo verder!

check Proenergy wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

4.5

Kwaliteit

5.0

Beoordelingen Proenergy

Deel uw ervaring over deze installateur

Hoe was uw ervaring met Proenergy?

Kwaliteit

Service

Prijs

Aanbevolen?