Menu

Group Solar

Group Solar in Wetteren heeft meer dan 10 jaar ervaring met fotovoltaïsche projecten van kleine en grote omvang. Zowel bedrijven als particulieren kunnen op hun kennis en know-how een beroep doen voor het installeren van zonne-energiesystemen.

location-dark Wetteren

Modules op maat

Er worden modules op maat aangeboden van diverse merken en categorieën, allen met minimaal 25 jaar prestatiegarantie. Op die manier kan voor de klanten steeds een meest passende oplossing op maat uitgewerkt worden.

Hulp bij administratie

De administratieve medewerkers van Group Solar bieden hulp bij het invullen van documenten voor het bekomen van eventuele vergunningen, premies,…

Bedrijven

Uw bedrijf kan gigantisch besparen op elektriciteitskosten door de installatie van zonnepanelen. Bovendien verkrijgt u een groener imago en voor sommige klanten is dit een belangrijk punt om met u in zee te gaan.

Bij installaties groter dan 10 kW productie wordt de zelf geproduceerde stroom ogenblikkelijk gebruikt, de niet–ogenblikkelijke verbruikte stroom wordt verkocht aan een elektriciteitsleverancier naar keuze.

Particulieren

Aan de hand van een voorstudie wordt er bepaalt welke installatie voor u het meeste rendement zal opleveren. Uw daksituatie, verbruiksprofiel,…spelen allemaal een belangrijke rol dus al deze factoren worden vooraf in kaart gebracht om tot een optimaal resultaat te komen.

Met uw PV-systeem bespaart u op uw elektriciteitsfactuur en produceert u zelf groene energie. Wanneer u meer produceert dan u verbruikt, draait uw teller effectief terug.

Met meer dan 1000 gerealiseerde installaties en optimale mond aan mond reclame blijft Group Solar zonder twijfel één van de grootste spelers om de markt voor zonnepanelen in België.

Adres Group Solar

Group Solar bevindt zich op volgend adres: Brusselsesteenweg 81, 9230 Wetteren

Beoordeel Group Solar

Hieronder vindt je een overzicht met alle reviews en beoordelingen over Group Solar terug.

Group Solar heeft nog geen beoordelingen

Beoordeel :name

Hoe was uw ervaring met Group Solar?

Kwaliteit

Service

Prijs

Aanbevolen?