Update: De impact van het coronavirus op de zonnepanelen sector

Solarpro


4.5 3 beoordelingen

Solarpro in Turnhout is de partner om uw energiefactuur te doen dalen. Als specialist in zonnepanelen verzorgen ze het totaalpakket van levering, plaatsing, onderhoud en dit tegen scherpe prijzen.

Solarpro is zoals de naam het zegt de expert in hernieuwbare energie. Naast zonnepanelen is het bedrijf actief in warmtepompen, zonneboilers en pelletkachels. Solarpro werkt met meerdere merken afhankelijk van het budget, noden en het beschikbare oppervlakte. Voor kleine oppervlaktes kan bijvoorbeeld gebruik gemaakt worden van de SunPower zonnepanelen, het zonnepaneel met het hoogste rendement vandaag op de markt. Als SunPower Premium Partner is Solarpro de ideal partner.

Voor omvormers en optimizers wordt gekozen voor SolarEdge. Bij de zonnepanelen installaties kan Solarpro ook zorgen voor een volledig monitoringssysteem waarop u alle data zoals opbrengst per dag en uur kan verkrijgen, zelfs op uw smartphone. 

Alle installaties worden steeds geïnstalleerd door eigen opgeleide vakmannen welke specialisten in hun vak zijn. Ook de dienst na-verkoop is ongeëvenaard bij Solarpro. Bij problemen staat er binnen de 12u een vakman ter plaatse. 

Pluspunten

 • SunPower Premier Partner
 • Dienst na-verkoop welke ter plaatse is binnen de 12u

Beschikbare diensten

 • Plaatsen van zonnepanelen
 • Reinigen en onderhoud van zonnepanelen
 • Warmtepompen
 • Zonneboilers

Beschikbare merken

 • SunPower
 • SolarFrontier
 • AxiTec
 • Fire Energy
 • RECOM

Contacteer Solarpro


Uw gegevens (wij geven uw gegevens nooit door zonder uw toestemming)
+ Extra nummer (optioneel)

Adres (voor de installatie)

Omschrijving van uw project (hoe meer informatie, hoe nauwkeuriger uw offerte)
kWh/jaar

  Stuur mijn aanvraag ook naar installateurs (max. 2 tot 3) in mijn regio


  Ik aanvaard de T&C en Privacy Policy

Uw gegevens zijn veilig

3 beoordelingen

100% AANBEVOLEN 4.5

Beoordeling van Kris uit op 7/7/2017

Meest interessante installateur voor mij omdat er gewerkt wordt met Sunpower panelen, beste kwaliteit, rendement en garantie. Installatie werd mooi geplaatst op plat dak en ruimte ten volle benut. Een tevreden klant!

Service 5.0 Prijs 4.0 Kwaliteit 5.0

Beoordeling van Patrick uit op 8/8/2017

Bij plaatsbezoek goede uitleg, echter viel offerte wel duur uit, voor vergelijkbare opstelling (BenQ) bij andere installateur wel interessanter financieel gezien voor zelfde opbrengst.

Service 4.0 Prijs 3.5 Kwaliteit 4.0

Beoordeling van eddy.huybrechts1@telenet.be uit Mol op 4/9/2019

Super gemotiveerde verkoper die ons alle informatie gaf en nog een tweede keer is terug gekomen voor meer info en de uiteindelijke verkoopsovereenkomst op te stellen. De plaatser waren ook goede vakmannen die netjes en vriendelijk en beleefd waren. Alles werd netjes afgehandeld zoals de regeling voor de keuring vd panelen en de melding bij fluvius. Super tevreden over alles.

Service 5.0 Prijs 5.0 Kwaliteit 5.0

Copyright 2020 Alle rechten voorbehouden