Update: De impact van het coronavirus op de zonnepanelen sector

Prima-Klima


Hernieuwbare energie zit in de lift en ook Prima-Klima heeft besloten zich hier op toe te spitsen. Zo worden diverse systemen door hen voorzien waaronder de verschillende vormen van warmtepomptechnieken, lage temperatuurverwarming, zonneboilersystemen, zonnepanelen, ventilatie, airco.

Totaalconcept

Prima-Klima wil vooral het verschil maken door een totaalconcept aan te bieden aan de klanten. U kunt namelijk ook voor elektriciteit en sanitair bij hen terecht. Het verenigen van alle werken, technieken en planning zal de voortgang van uw werken ongetwijfeld zeker ten goede komen.

Zonnepanelen, een goede investering

Door de huidige elektriciteitsprijzen is de terugverdientijd van zonnepanelen meer dan interessant geworden. Prima-Klima helpt u bij de keuze van de beste materialen en een juiste installatie. Uiteraard wordt een hoog rendement steeds voor ogen gehouden.

EPB-normen

De huidige EPB-normen en het E-peil dat daarbij hoort maakt het interessant om zonnepanelen te laten plaatsen. De combinatie van zonnepanelen en een warmtepomp is het meest ideaal. De panelen kunnen het volledig elektrisch verbruik van de pomp en het huishoudelijk elektrisch verbruik dekken waardoor dit super voordelig zal zijn.

Oog voor de natuur

Door elektriciteit op te wekken via zonnepanelen is er geen CO2-uitstoot en bijgevolg ook geen schade voor het milieu. In onze huidige samenleving speelt dit een grote rol en ook voor uw kinderen, kleinkinderen en verdere generaties zal dit van groot belang zijn. Kies daarom voor groene energie en doe beroep op Prima-Klima.

Contacteer Prima-Klima


Uw gegevens (wij geven uw gegevens nooit door zonder uw toestemming)
+ Extra nummer (optioneel)

Adres (voor de installatie)

Omschrijving van uw project (hoe meer informatie, hoe nauwkeuriger uw offerte)
kWh/jaar

  Stuur mijn aanvraag ook naar installateurs (max. 2 tot 3) in mijn regio


  Ik aanvaard de T&C en Privacy Policy

Uw gegevens zijn veilig

Prima-Klima heeft nog geen beoordelingen

Voeg als eerste een beoordeling toe!

Copyright 2020 Alle rechten voorbehouden