Bent u een zonnepanelen installateur?

Elparo

Zonnepanelen zorgen ervoor dat u op een milieuvriendelijke wijze uw eigen elektriciteit kunt produceren. Een installatie is dus zeker en vast het overwegen waard en Elparo helpt u hier graag bij.

Voordelen van een zonnepaneelinstallatie

De investering verdient u terug in gemiddeld 7 à 8 jaar. Vanaf dan is het pure winst die gecreëerd wordt.

Zonnepanelen zijn een echte “groene investering” en dus ecologisch verantwoord aangezien ze geen CO2 uitstoten.

De installaties zijn perfect combineerbaar met bijvoorbeeld een zonneboiler of een warmtepomp. Elparo is erkend installateur van al deze zaken en kan u dan ook perfect advies op maat geven

Ervaren medewerkers en topproducten

Bij Elparo beschikken de medewerkers over vele jaren ervaring om elk project tot een goed eind te brengen. Ze zijn niet enkel gespecialiseerd in zonnepanelen maar ook in warmtepompen, zonneboilers, poortopeners en LED verlichting. Er wordt gewerkt met de kwalitatieve merken  Intersolar, Inforegio, SMA en Omnik.

Een uitgebreide lijst van referenties die u als potentiële klant kunt contacteren toont u dat Elparo zeer begaan zijn met de tevredenheid van de  klanten. Een werf is pas definitief af als de klant 100% tevreden is. 

Kies voor een erkend en ervaren installateur om uw zonnepanelen te leveren, plaatsen en aansluiten en doe beroep op Elparo .

Elparo werkgebied

Beoordeel dit bedrijf

Heb je ervaringen met Elparo? Schrijf ze dan hier neer.

  • Service
  • Prijs
  • Kwaliteit

Elparo gegevens

Adres

Achel-Statie 40
3930 Hamont-Achel

Contacteer Elparo

Content is loading