Bent u een zonnepanelen installateur?

Solarwatt zonnepanelen

Solarwatt werd opgericht in 1993 in het Duitse Dresden en is vandaag uitgegroeid tot de leider inzake glas-glas zonnepanelen, een soort zonnepaneel welke de laatste jaren in opmars is dankzij zijn duurzaamheid en kwaliteit. Inmiddels is Solarwatt uitgegroeid tot een gezonde KMO met meer dan 300 werknemers en is het een echt Europees merk waar het volledige productieproces in Duitsland plaatsvindt. 

Vandaag de dag is Solarwatt meer dan enkel zonnepanelen. Sinds 2015 is er ook de MyReserve, een thuisbatterij ontwikkeld door Solarwatt na de overname van e-Wolf, een accuspecialist met ervaring in het ontwikkelen van batterijen voor Formule 1 wagens. 

Solarwatt zonnepanelen

Met een gegarandeerde opbrengst 25% hoger dan de industrienorm behoren de Solarwatt zonnepanelen tot het select clubje van toppanelen.  

Al sinds 1998 ontwikkeld Solarwatt glas-glas zonnepanelen en daarmee is het de pionier. Vandaag zijn dit type zonnepanelen de norm bij Solarwatt. De panelen bestaan uit twee lagen uit anti-reflecterend glas waartussen de zonnecellen liggen. Tussen het anti-reflecterend glas en zonnecellen is ook nog een inbeddingslaag verwerkt.

Vision serie

De Vision zonnepanelen-serie van Solarwatt is de nieuwste generatie glas-glas zonnepanelen uitgerust met 60 PERC zonnecellen per paneel. De PERC-technologie staat ervoor garant dat de zonnepanelen zelfs bij bewolkt weer een beter rendement garanderen tegenover normale monokristallijne zonnecellen.

Met een vermogen van 320Wp zijn de Solarwatt zonnepanelen ook geschikt voor installaties met een beperkt oppervlakte. Voor een installatie van 3500kWh heb je slechts een 12-tal zonnepanelen nodig bij een zuid-gerichte opstelling.

De Solarwatt Vision glas-glas zonnepanelen komen in twee verschillende uitvoeringen, een versie met een witte folie in zwart frame en een uitvoering met zwarte folie en zwart frame (full-black). Deze laatste is vooral geschikt voor installaties waarbij esthetiek belangrijk is of bijvoorbeeld als dak voor een veranda of een BIPV-installatie (Building Integrated PhotoVoltaic). 

De Solarwatt garantie

Solarwatt behoort tot de zonnepanelen merken met de beste garantie. Met 30 jaar productgarantie behoort het tot de top inzake productgarantie. Waarom ligt de garantie zo hoog? Dat is vooral te danken aan de glas-glas technologie. Bij een glas-glas zonnepaneel worden de zonnecellen beter beschermd tegen (extreme) weersomstandigheden, microcracks en een betere weerstand.

Ook qua vermogensgarantie biedt Solarwatt een ongeëvenaarde lineaire garantie van 30 jaar met een gegarandeerd vermogen van 87% op 30 jaar. 

Aanbevolen Solarwatt installateurs

Hieronder vindt je onze aanbevolen en door Solarwatt erkende zonnepanelen installateurs terug.

Wat is uw jaarlijks energieverbruik?

-
3500 kWH
+