Zonnepanelen adviseur photo Heeft u vragen over zonnepanelen? Start live chat of bel 0800 26 405 (gratis)

Ecostream Eneco Solar NV

Ecostream is al meer dan 20 jaar actief op het vlak van zonne-energie. Ons team is bijzonder bedreven en gedreven. We geloven dat iedereen recht heeft op duurzame energie.

Zonne-energie is daarvan een belangrijk onderdeel. Alleen al in 2009 installeerden we zonnesystemen bij meer dan 4000 gezinnen in België. En bij heel wat bedrijven of andere organisaties. Allemaal besparen ze met onze installaties fors op hun energiefactuur en verdienen ze geld dankzij groenestroomcertificaten.

Pluspunten

Sinds eind 2009 maakt Ecostream onderdeel uit van Eneco. Eneco is één van de grootste spelers op de Nederlandse energiemarkt. Het voert een geïntegreerde distributiestrategie en richt zich op de productie, transport, handel, levering en meting van energie (elektriciteit, gas en warmte) en daaraan gerelateerde producten en diensten. Met 3500 medewerkers bedient Eneco ruim twee miljoen zakelijke en huishoudelijke klanten. Eneco transformeert zich naar een duurzame energieonderneming in de Noordwest Europese markt en zal ook via haar Belgische vestiging de komende jaren substantieel blijven investeren in duurzame energie.

Het samenwerkingsverband tussen Eneco en Ecostream bundelt een schat aan expertise op het gebied van energievoorziening en zonne-energietechnologie. Als Eneco’s interne expert op het vlak van zonne-energie heeft Ecostream ruim 20 jaar ervaring met het ontwerpen en uitvoeren van zonne-energieoplossingen. Ecostream ontwerpt en installeert maatwerkoplossingen, van kleinschalige huishoudelijke systemen tot grootschalige commerciële systemen. Omdat ons gehele bedrijf doordrongen is van de thematiek van duurzame energie, werken wij zeer graag samen met gelijkgestemden.

Beschikbare diensten

Natuurlijk houdt onze betrokkenheid niet op wanneer u de installaties begint te gebruiken. Zo hebben wij bijvoorbeeld ons servicepakket, een systeem waarmee u zelfstandig uw installatie kunt bewaken. Bovendien staan wij altijd voor u klaar met deskundig advies over uw installatie en het beheer en het gebruik ervan. Ook voor het onderhoud blijven wij graag uw eerste aanspreekpunt.

Ecostream Eneco Solar NV beoordelingen en reviews

0

uit 0 reviews

  • Service
  • Prijs
  • Kwaliteit

Beoordeel dit bedrijf

Heb je ervaringen met Ecostream Eneco Solar NV? Schrijf ze dan hier neer.

  • Service
  • Prijs
  • Kwaliteit

Ecostream Eneco Solar NV gegevens

Adres

Poortakkerstraat 21-1
9051 Sint-Denijs-Westrem

Gratis Offerte

Content is loading